Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Заклад загальної середньої освіти міста Сокиряни отримав нові комп'ютери для потреб освітнього процесу

Date: 26 квітня 2021 о 09:11
59 views

Заклад загальної середньої освіти міста Сокиряни отримав нові комп'ютери для потреб освітнього процесу

Секретар міської ради Любов Степаненко спільно з начальником відділу освіти Галиною Рябко та головою профспілки працівників освіти Сокирянської громади Анатолієм Полонко відвідали заклад загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни та вручили керівнику установи портативні комп’ютери. Надала техніку Чернівецька обласна організація профспілки працівників освіти і науки.
Як зауважив Анатолій Полонко, влада громади робить великий внесок у розвиток освіти на Сокирянщині, сприяє оновленню закладів, створює належні умови для навчання та виховання підростаючого покоління, роботи педагогів. Відтак, Чернівецька обласна організація профспілки працівників освіти і науки та її керівник Богдан Чортик, вирішили допомогти у оновленні матеріально-технічної бази закладу освіти новою комп’ютерною технікою.
В школі №1 міста Сокиряни для роботи голови профспілки працівників установи виділено окреме приміщення, в якому за кошти місцевого бюджету нещодавно зроблено сучасний ремонт. Чернівецька обласна профспілкова організація придбала меблі для облаштування приміщення, яке буде використовуватись не тільки для потреб шкільної профспілкової організації, але й для емоційного розвантаження педагогів.
В ході робочого візиту, секретар міської ради Любов Степаненко поспілкувалась з керівником установи, поцікавилась ходом підготовки учнів до проведення зовнішнього незалежного оцінювання, результатами онлайн-навчання. Обговорено також і проблемні питання, які турбуює директора освітнього закладу.
В Сокирянській школі №1, на уроках інформатики, діти займаються за комп’ютерами, які технічно застарілі та не відповідають потребам учнів. Невідкладного ремонту потребують класні кімнати та внутрішні приміщення закладу. «Наразі, найголовніше – це система опалення закладу» - зауважує директор школи Олексій Козловський, якщо на першому поверсі ще хоч трохи тепло, то верхні поверхи майже не опалюються».
В одному з кабінетів закладу на стіні розміщено табличку з надписом: «Єдиний спосіб зробити щось дуже добре – любити те, що ти робиш». Шкода, що найкращий заклад освіти колишнього Сокирянського району, на який рівнялись всі школи, який був прикладом успіху та розвитку, не став результатом великої роботи міської ради попереднього скликання.
Секретар міської ради Любов Степаненко зазначила, що в поточному році планується, в першу чергу, приділити увагу закладам освіти міста Сокиряни. «Міський голова Василь Козак наголошує на тому, що в школі №1 міста має бути повністю замінено систему опалення, утеплено та облаштовано фасад, замінено дах» - зазначила Любов Іванівна. «Окрім того, що на сферу освіти спрямовано переважну частину бюджету громади, міський голова Василь Козак працює над тим, аби додатково залучити кошти державного бюджету» - додала вона. Керівник відділу освіти Галина Рябко зауважила, що проєкт капітального ремонту школи №1 міста Сокиряни, із впровадженням енергозберігаючих технологій, вже розроблено фахівцями.

Comments:
Only authorized users can leave comments.