Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«МИР В УКРАЇНІ – МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ!»

Date: 22 вересня 2022 о 13:57
65 views

МИР! Це слово звучить на всіх континентах Землі по-різному. Але скрізь воно означає просту й одвічну істину – це стан спокою та братерства між народами. У сучасному світі, для більшості людей планети, МИР – це повсякденна реальність: – спокійний, солодкий сон у своїй оселі, інноваційні цифрові технології, сучасні дороги і школи, безперебійний інтернет 24/7 в будь-якому куточку країни, з відкритими можливостями для кожного. Там, де підвалини суспільства міцні і не має «рашистів», безцінний дар МИРУ може ніким особливо не помічатися. Та для нас, українців питання МИРУ зараз є особливо сакральним. Сьогоднішній день МИРУ затьмарює наша спільна біда. Триває війна, гинуть мирні жителі, діти, наші патріоти. Тож, з метою відзначення Міжнародного дня МИРУ, виховання в учнів почуття патріотизму, привернення уваги до проблеми миру і усвідомлення вартості людського життя, кабінетом виховної частини ЗЗСО №1 І-ІІІ ст. м.Сокиряни проведено національно – патріотичне дійство: «МИР В УКРАЇНІ – МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ!»
До початку заходу у залі звучали пісні про МИР. Імпровізована сцена – красувалася неперевершеною виставкою дитячих малюнків на тематику МИРУ та виробами декоративно – ужиткового мистецтва вихованців Сокирянської дитячої художньої школи, яку організовано під керівництвом Ярової В.Б. Розпочато захід символічним передзвоном «Дзвону Миру». Ведучі – Дейбук Катерина та Ольга (учениці 10-А класу), оголосили головну тезу цього дня: «Пробач і ти отримаєш МИР!» та закликали схилити голови в скорботній хвилині мовчання за загиблих Героїв, патріотів України, які віддали свої життя заради нашого щасливого майбутнього. Далі, у виконанні Маргарити Заришняк та учениці 1-го класу Севергіної Полінки відбулася літературно – музична композиція: «МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ» (керівник – Руснак О.О.). Доповнив патріотичне дійство проникливий відео-опитувальник «#МирОчимаДітейСьогодення», за участі учениці 11-класу Борецької Ольги та учнів 1-го, 2-А, 2-Б, 3-А та 3-Б класів. Яскравою родзинкою свята МИРУ стала літературно – хореографічна композиція: «ВІДКРИЙ СВОЄ СЕРЦЕ ДЛЯ УКРАЇНИ!» за участі учениці 9-Б класу Степанятової Ангеліни та учнів 3-Б і 4-А класу, під керівництвом Кучінік Л.О. та Руснак О.О.
В рамках заходу всі присутні мали змогу взяти участь у майстер – класі із плетіння патріотичних браслетів та прикрас за участі учнів 5-А та 9-Б класів (Дайнеги Поліни, Телешман Єви, Вітковської Ольги, Куцюруби Валерії та Степанятової Ангеліни), пленері юних художників: «ХАЙ БУДЕ МИР ВІДНИНІ І ДОВІКУ!», що відбувся за співпраці з колективом Сокирянської дитячої художньої школи та патріотичній акції: «КВІТКА МИРУ», завдяки яким всі присутні висловили свою активну життєву позицію на підтримку миру в Україні та світі.
Важливим акцентом патріотичного дійства стала благодійна акція: «КРОК ДО ПЕРЕМОГИ!», під час проведення якої учні зробили свій внесок до скриньки, задля підтримки нашого війська. Директор навчального закладу О.М. Козловський у своєму виступі наголосив, що виручені кошти під час проведення акції в розмірі 3900 грн. будуть спрямовані на придбання необхідних речей для воїнів - батьків ЗСУ, діти яких навчаються в нашому закладі. Допомагаючи сьогодні нашим Захисникам вистояти перед ворогом, ми спільно творимо історію життя української нації. Тож, нехай почнеться на Землі нова історія — історія Людства, яке не знає війни!

Comments:
Only authorized users can leave comments.