Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«Ми гідні бути вільними!»

Date: 23 листопада 2022 о 09:45
163 view

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.
Сьогодні, в рамках відзначення Тижня Гідності і Свободи у Сокирянському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року, у листопаді 2013 - лютому 2014рр., лютому 2022 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору, кабінетом виховної частини та класними керівниками 1-11 класів о 9.00 год. проведено Єдиний урок на тему: «Герої Небесної Сотні й Герої російсько – української війни – взірець мужності, любові до рідної землі, боротьби за утвердження людської гідності та європейського майбутнього України».
В ході Єдиного уроку під час бесід, виховних годин, педагоги привертали увагу учнів на криваві, доленосні події в Україні, які починаючи з 2013 року продовжуються й нині в боротьбі за Гідність, Свободу і Незалежність нашої країни. Діти мали змогу переглянути документальні фільми, присвячені подіям на Майдані, хроніки подій Революції Гідності, презентації Героїв Небесної Сотні, загиблих Героїв - земляків російсько – української війни. На тематичних заходах учні зі свічами в руках схилили голови у скорботній хвилині мовчання та вшанували усіх патріотів України, які віддали свої життя за територіальну цілісність держави, заради нашого щасливого європейського майбутнього. Під час проведення «Мікрофону відкритих думок» діти мали змогу висловити свою думку про честь і гідність та відповіли на запитання: «що являє собою справжній патріот України?». Патріотично – проникливою для учнів стала «Майстерня витинанок фігур Янголів загиблим Героям Небесної Сотні та російсько – української війни». Дітками власноруч виготовлено Янголят, які прикріпили на плакат - пам’яті. Поетичні читання: «Україна-понад усе!» та «складання хронологічної таблиці» про події сьогодення загартовували в учнів відчуття патріотизму та гордості за хоробрих воїнів України. Флешмоб: «Незламним Героям» із виготовленням патріотичних сердець та малюнків воїнам ЗСУ продемонстрував підтримку і повагу до подвигу військових. А спільне виконання Державного Гімну України згуртувало учнів в одну єдину патріотичну родину.

Comments:
Only authorized users can leave comments.