Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«В СОКИРЯНСЬКОМУ ЗЗСО№1 ОБ’ЄДНАЛИСЯ ЗАРАДИ СПІЛЬНОЇ МЕТИ…»

Date: 5 червня 2023 о 13:52
70 views

14-го травня Україна відзначає День матері. Тож, в переддень свята в Сокирянському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 вшановували МАТЕРІВ, які своєю ласкою, турботою й теплом плекають нові покоління людей. МАМА - Перше слово, яке вимовляє дитина. У ньому безмежна любов і велична святість. І саме воно сьогодні звучало лейтмотивом на благодійному концерті «ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАМИ».
Чому мами заслужили на таке особливе ставлення? Очевидно. Але на державному рівні символізм свята набуває глобальніших обрисів. Держава чи то народ вбачають в матері Берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій і звичаїв, які вона передає своїм дітям. Окрім того українські мами – справжні захисниці. Немає такого виду чи роду військ у ЗСУ, де б не проходили військову службу жінки.
Розпочато захід проникливим відеороликом про МАТІР. Ведучий концертної програми – АРТЕМ КОЗЛОВСЬКИЙ наголосив на тому, що на захід запрошено волонтерку – АЛЬОНУ ТРОЯН з метою ще однієї важливої місії – допомоги відважним ЗСУ.
Спостерігаючи, як кожна небайдужа людина намагається долучитися до наближення нашої Великої Перемоги – діти навчального закладу, навіть наймолодші першачки, виявили бажання зробити свій внесок у сьогоднішній благодійний захід та під керівництвом своїх наставників потішили всіх присутніх своєю творчістю.
Учні 1-класу (класний керівник – Скрипник Г.П.), під керівництвом – ОКСАНИ РУСНАК подарували своїм матусям пісню «УСМІШКА МАТУСІ». Після чого, всіх присутніх МАТЕРІВ привітав директор навчального закладу – АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ ТКАЧ. В своєму виступі керівник зазначив, що у цей надзвичайно складний час випробувань, які переживає Україна у час війни, чимало синів і доньок боронять кордони України від російського агресора. І завдання навчального закладу закладати «зерня патріотизму» у наших дітей та спільними зусиллями крок за кроком наближати спільну ПЕРЕМОГУ.
Патріотичним настроєм був пронизаний і наступний художній номер - хореографічна композиція «ОЙ, У ЛУЗІ ЧЕРВОНА КАЛИНА», яку під керівництвом – ЛЮДМИЛИ ХОДАКОВСЬКОЇ виконали учні 1-класу.
Мальовничі красоти України у «В’ЯЗАНЦІ ЛЕМКІВСЬКИХ ПІСЕНЬ» оспівала учениця 6-А класу РЕШЕТНІК ДАРИНА під керівництвом – ОКСАНИ РУСНАК (класний керівник – Швець Л.В.).
Призери фестивалю-конкурсу «У ритмі 21 століття», учні 2-А та 2-Б класів (класні керівники – Гаманюк М.Л. та Барчук Л.Д.) виконали хореографічну композицію «СТЕФАНІЯ», керівник – ЛЮДМИЛА ХОДАКОВСЬКА.
Піснею «МАМАН МЮДІ» насолоджувались у виконанні учениці 6-А класу - АНАСТАСІЇ КОРЧИНСЬКОЇ (керівник – ІВАН ГАТРИЧ, класний керівник – Швець Л.В.).
Мрію про «ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО» у танці відтворили учні 3-Б і 3-В класу (класні керівники – Ткач В.Є. і Ткач Т.М.), під керівництвом – ЛЮДМИЛИ ХОДАКОВСЬКОЇ.
«МАМО, АНГЕЛ МІЙ!» саме так сьогодні у пісні звернулася до українських матусь учениця 7-А класу – МАРГАРИТА ЗАРИШНЯК. Керівник – ОКСАНА РУСНАК, (класний керівник – Слушняк О.В.).
Запалили залу веселим «ХІП-ХОПОМ» стильні, драйвові хлопчаки та дівчатка 4-А класу, під керівництвом ЛЮДМИЛИ ХОДАКОВСЬКОЇ (класний керівник – Долга І.І.).
Святкову атмосферу доповнило «ПІСЕННЕ ПОПУРІ» у виконанні переможців Міжнародних конкурсів Європи та володарів Гран – прі фестивалю мистецтв в місті Варшава - дитячого вокального ансамблю під керівництвом – ЄВГЕНА СТОЛЯРА.
Продовжила концертну програму переможниця обласного фестивалю – конкурсу читців – гумористів «Буковинські пересмішники», учениця 3-В класу ЮЛІЯ МАДЕЙ. Автор та керівник – ТАЇНА ТКАЧ.
До уваги присутніх було продемонстровано колоритне відео фольклорно – побутового дійства «СОКИРЯНСЬКА КЛАКА» у виконанні аматорського театрального колективу «СЕЛО І ЛЮДИ», який став переможцем у І етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси». Керівники – ОКСАНА РУСНАК, ОЛЕНА ФЕДИШИНА, ОКСАНА СЛУШНЯК. Присутні із захопленням поринули у справжній Бессарабський колорит.
Вишитий, гаптований, прикрашений стрічками і квітами, створений з любов’ю – КСЕНІЄЮ ТИХОВИЧ І МАРИНОЮ СВАРЧЕВСЬКОЮ український одяг залюбки демонстрували вихованці ЦТДЮ Сокирянської міської ради під час «ДЕФІЛЕ УКРАЇНСЬКИХ СТИЛІЗОВАНИХ LOOK-ів».
Патріотичною родзинкою заходу стала літературно – хореографічна композиція: «ВІДКРИЙ СВОЄ СЕРЦЕ ДЛЯ УКРАЇНИ» у виконанні учениці 9-Б класу – АНГЕЛІНИ СТЕПАНЯТОВОЇ, учнів 3-Б, 4-А та 11-го класів. Керівники-ЛЮДМИЛА ХОДАКОВСЬКА та ОКСАНА РУСНАК, (класні керівники - Ткач В.Є., Долга І.І., Пошак Л.Г. та Мороз В.І.).
На завершення заходу для оголошення результатів та передачі коштів нашим мужнім Захисникам запрошено на сцену: директора навчального закладу – АНДРІЯ ТКАЧА та волонтерку – АЛЬОНУ ТРОЯН. Керівник закладу наголосив на тому, що спільними зусиллями, під час проведення благодійного заходу нам вдалося зібрати 16 000 грн. на потреби наших мужніх Захисників та привселюдно передав виручені кошти волонтерці. Директор та волонтерка щиро подякували всім, хто сьогодні долучився до такої благородної справи.
Віримо в те, що скоро закінчиться цей страшний сон і настане МИР та спокій у нашій могутній, славній Україні! Ми – незламна країна! Все буде Україна!

Comments:
Only authorized users can leave comments.