Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«КРЕАТИВНИЙ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК ПРОЛУНАВ У СОКИРЯНСЬКОМУ ЗЗСО І-ІІІ СТ. №1»

Date: 5 червня 2023 о 14:14
42 view

31 травня «Останній дзвоник» пролунав у Сокирянському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, сповістивши про початок літніх канікул для учнів, початок нового життєвого шляху для випускників та про безліч літніх вражень для кожного. Сьогодні, святкові урочистості зібрали в один неповторний ТОП – маленьких патріотів – першачків, стильних четвертокласників, унікальних дев’ятикласників, креативних випускників з «крутезними» виступами і, звичайно ж, найщиріші дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків та педагогів.
Розпочали дійство першачки, одягнені у в жовто-блакитний «look», які під керівництвом ОКСАНИ РУСНАК виконали проникливу пісню «ДИТЯЧИМИ ДОЛОНЯМИ» (класний керівник – Скрипник Г.П.). Ведучі свята – учні 10-х класів – ІРИНА МИКИТЮК і НАЗАР СОЛОВЕЙ наголосили на тому, що українці – непереможні і запросили на імпровізовану сцену українське покоління європейців – одинадцятикласників, неординарна поява яких справила на всіх присутніх неабияке враження. Далі відбулася урочиста передача Державного стягу прапороносній групі учнів 10-класів (НАСТАСІЮ ОЛЕКСАНДРУ, ОЛЬЗІ і КАТЕРИНІ ДЕЙБУК), під керівництвом – ТИХОВИЧА Е.А. Після чого прозвучав Державний Гімн України. Почесне право покласти квіти до пам’ятника Т.Шевченка та Меморіального комплексу міста Сокиряни надано випускникам 9-А, 9-Б та 11-класів: КОЦЮБІЙЧУК ВЕРОНІЦІ, ІВАСЮКУ МАКСИМУ, СТОЛЯР ДАРИНІ, МАКСИМУ ПАНЬКУ, БОРЕЦЬКІЙ ОЛЬЗІ та БОДНАРЮКУ ЯРОСЛАВУ.
Далі до всіх присутніх звернувся керманич, носій нових ідей, директор навчального закладу – АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ ТКАЧ, який в своєму виступі побажав учням нових звершень, мрій, веселого і змістовного літнього відпочинку та оголосив хвилину мовчання за загиблими героями – захисниками.
На урочисте дійство були запрошені почесні гості: Сокирянський міський голова – ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ КОЗАК та директор Центру творчості дітей і юнацтва Сокирянської міської ради – НАТАЛІЯ МИХАЙЛІВНА КУЛІЙ. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ та наголосив, що свято "першого і останнього дзвоника" - найжаданіше для дітей та найважливіше для їх батьків, адже ні з чим не зрівняна радість - бачити своїх дітей щасливими в рідній країні, з новими знаннями, досягненнями та мріями». Після чого керманич громади здійснив почесну місію нагородження грамотами переможців обласних, Всеукраїнських, Міжнародних олімпіад, Гімназіад, фестивалів-конкурсів та вчителів – керівників.
Продовжили свято стильні, драйвові хлопчаки й дівчатка 4-А класу веселим «ХІП-ХОПОМ», під керівництвом ЛЮДМИЛИ ХОДАКОВСЬКОЇ (класний керівник – Долга І.І.).
Хвилюючими для випускників стали виступи перших вчителів: ВАЛЕНТИНИ ЄВГЕНІВНИ, НАДІЇ ЄВГЕНІВНИ і ТАЇНИ МИКОЛАЇВНИ та класного керівника – ВАЛЕНТИНИ ІВАНІВНИ. Зворушливим моментом, який залишить незабутні спогади для одинадцятикласників, став неповторний виступ їхніх батьків.
Феєричним фіналом урочистого дійства став виступ одинадцятикласників, виконання незабутнього «ВАЛЬСУ» та подача останнього шкільного дзвінка, який пролунав з рук випускників «20/23».
Маємо надію, що цей останній дзвоник стане справді останнім… Останнім днем із дистанційкою, останнім весняним днем без укриттів, останнім днем навчального року, коли чуємо звуки сирен, свист ракет і плач матерів! Дай, Боже, діждати першого дзвоника у Мирній і вільній Україні!

Comments:
Only authorized users can leave comments.