Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«РАЗОМ ЗАРАДИ МИРУ!»

Date: 4 жовтня 2023 о 10:51
42 view

Сьогодні важливий для всіх день – Всесвітній день МИРУ. МИР – слово, що звучить на всіх континентах Землі по-різному. Але скрізь воно означає просту й одвічну істину – це стан спокою та братерства між народами. Так, ми різні: різного віку, статі, з різних країн, міст, регіонів, різних професій, талантів, різних знань мов та релігій. Але об’єднує нас спільне бажання – бажання жити. Жити в мирі. І на все це кожен має повне право, бо кожен у себе вдома, а ми - в незламній Україні. Саме такими рядками ведуча (учениця 10-Б класу - АНГЕЛІНА СТЕПАНЯТОВА) розпочала НАЦІОНАЛЬНО – ПАТРІОТИЧНЕ ДІЙСТВО «РАЗОМ ЗАРАДИ МИРУ!», присвячене Міжнародному дню МИРУ, що відбулося в ОЗ «Сокирянський ліцей №1». Державний Гімн України величаво і потужно прозвучав у виконанні аматорського дитячого ансамблю, під керівництвом ЄВГЕНА СТОЛЯРА. Після чого хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих Героїв, патріотів України, які віддали свої життя заради нашого безхмарного майбутнього. Літературна та музично - хореографічна композиція «МИ – ЦЕ УКРАЇНА!» відбулась за участі учнів 4-А, 4-Б, 4-В та 5-А класів (керівники – ОКСАНА РУСНАК, НАДІЯ БОДНАР, ВАЛЕНТИНА ТКАЧ, ТАЇНА ТКАЧ). Юних патріотів привітав директор навчального закладу - АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ ТКАЧ. Керманич у своєму виступі побажав, щоб цей осінній день став початком нашого спільного мирного, щасливого, а, головне, доброго життя на Землі. Далі, слово надали волонтерці – СВІТЛАНІ ШЕВЧУК, яка запросила учнів долучитись до патріотичної акції з плетіння маскувальних сіток: «ЗАХИСТИ ЗАХИСНИКА». Патріотичний дух свята доповнили дзвінкоголосі другокласники, виконавши пісню «ДИТЯЧИМИ ДОЛОНЯМИ», під керівництвом ОКСАНИ РУСНАК. «МИ МАЄМО ЖИТИ!» - під таким гаслом відбулась неповторна хореографічна композиція у виконанні учнів 3-А та 3-Б класів, під керівництвом ЛЮДМИЛИ ХОДАКОВСЬКОЇ. Особливо проникливим моментом композиції став символічний ДЗВІН-МИРУ у виконанні світлого ЯНГОЛА-МИРУ (учениці 1-А класу - МІЛАНИ ХОДАКОВСЬКОЇ та одинадцятикласника – НАРАРА СОЛОВ’Я).
В рамках заходу, бажаючі мали змогу взяти участь у майстер – класі зі СТРІТ-АРТУ створення мапи України (керівники – НАТАЛІЯ ЧЕРНІЙ та ВАЛЕНТИНА МОРОЗ), МАЙСТЕР-КЛАСАХ З АКВА-ГРИМУ та плетіння патріотичних браслетиків, що відбулися за співпраці з кваліфікованими працівниками Центру творчості дітей та юнацтва. Всі присутні залюбки купували патріотичні магніти, які реалізували учні 6-А класу, під керівництвом – АЛЛИ ЛІПСЮК). Бажаючі також ДОБРОВІЛЬНО долучались до благодійної акції: «ВІД МАЛЕНЬКОГО СЕРЦЯ – ДЛЯ ВЕЛИКОГО МИРУ!» та зробили свій внесок до скриньки, задля підтримки нашого війська. Виручені кошти під час проведення акції – 4100 грн. передано волонтерці – СВІТЛАНІ ШЕВЧУК та буде спрямовано на придбання необхідних матеріалів для виготовлення маскувальних сіток для воїнів ЗСУ.
Ми щиро вдячні всім, хто сьогодні долучився до проведення патріотичного дійства! Україна Є! БУЛА! І БУДЕ!!! З Днем Миру синьо – жовті! З Днем Миру Україно!

Comments:
Only authorized users can leave comments.