Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

«СВІТЛО ПЕРЕМОЖЕ ТЕМРЯВУ!»

Date: 26 лютого о 00:00
45 views

24 лютого виповнилося два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому, у 2014 році. Ми витримали вже 2-й лютий місяць та лютий початок повномасштабної війни. Атаки, рани, сльози, біль. Всі побачили справжнє «нутро» нашого ворога: обстріли пологового будинку, дитячих садочків, шкіл, лікарень, ракетні удари по житлових будинках, драматичних та оперних театрах, ОДА, залізничних вокзалах, аеропортах, торгових центрах та теплоелектростанціях. Світ побачив Бучу, Ірпінь, Бородянку. Увесь світ чітко усвідомив, що насправді означає «рускій мір», на що здатна росія.
Тож, сьогодні, з нагоди 2-ї річниці початку російської агресії проти України кабінетом виховної частини ОЗ «Сокирянський ліцей №1», спільно з вчителем предмету «Захист України» - МАДЕЙОМ Ю.В. проведено тематичний захід «СВІТЛО ПЕРЕМОЖЕ ТЕМРЯВУ!» Розпочато захід «МОЛИТВОЮ ЗА УКРАЇНУ та ГЕРОЇВ», яку зачитала дівчинка-ЯНГОЛ (учениця 2-класу-СЕВЕРГІНА ПОЛІНА). Після чого, хвилиною мовчання вшанували подвиг полеглих Героїв російсько-української війни. Ведуча заходу – ІРИНА ЛОЄВСЬКА (учениця 10-А класу) запросила всіх долучитися до загальношкільного виконання Державного Гімну України. У виконанні ДАРИНИ РЕШЕТНІК (учениці 7-А класу) прозвучала пісня «УКРАЇНСЬКА ЛЮТЬ», (музичний супровід здійснили: педагог Мадей Ю.В. та учні 7-Б і 9-А класу-Селезньов Михайло та Слушний Антон). Проникливим моментом тематичного заходу став вірш «ПРОБАЧ, МАМО!» у виконанні ІРИНИ МИКИТЮК (учениці 11-Б класу). Далі прозвучала пісня «БІЛЯ ТОПОЛІ», яку виконала (учениця 7-Б класу) - ЛІЗА ТКАЧ, у супроводі гітаристів: Мадея Ю.В. та Селезньова Михайла. На завершення заходу ведуча запропонувала присутнім за бажанням долучитися до БЛАГОДІЙНОЇ ПАТРІОТИЧНОЇ АКЦІЇ: «НАС НЕ ЗЛАМАТИ!» (за участі учнів 6-А класу, класний керівник – Ліпсюк А.І.) та придбати патріотичні браслетики, кульки, ручки, магніти, прапорці на підтримку ЗСУ.
У рамках патріотичної акції «ПОДАРУЙ ТЕПЛО!» вчителі трудового навчання – ЧЕРНІЙ Н.І. та МОРОЗ В.І., виготовили з учнями окопні свічки та вив’язали теплі панчохи для наших ЗСУ. Окопні свічки – це підтримка наших воїнів в темну пору доби, це тепло наших сердець для українських Захисників.
За 2 роки війни ми стали одним великим військом, командою, де хтось знаходить, хтось пакує, привозить, але всі «донатять». Тож, не маємо жодного сумніву у тому, що нас чекає ПЕРЕМОГА! Світло ПЕРЕМОЖЕ темряву!

Comments:
Only authorized users can leave comments.